Българската финтех компания myPOS е отличена от FinTech Breakthrough – независима

...
Българската финтех компания myPOS е отличена от FinTech Breakthrough – независима
Коментари Харесай

Международна организация обяви българската компания myPOS за най-добра при бизнес разплащания

Българската финтех компания myPOS е отличена от FinTech Breakthrough – самостоятелна интернационална организация, профилирана в пазарните изследвания. FinTech Breakthrough избра myPOS за притежател на премията „ Best B2B Payments Company ” или „ Най-добра компания за B2B разплащания “ за 2020.

FinTech Breakthrough е влиятелна премия, основана, с цел да отличи иноватори и водачи на международната финтех сцена. Категориите на премиите включват банкиране, персонални финанси, кредитиране, заплащания, вложения и други Тази година програмата притегли над 3,750 кандидатури от разнообразни елементи на света.

Създадена в България, само че оперираща в цялата Европейска Икономическа Зона, myPOS предлага платежни решения за дребния и междинен бизнес и се постанова сполучливо измежду международните финтех марки, с помощта на това, че предлага комфортна и налична опция в заплащанията.

„ Малкият и междинният бизнес в Европа непрестанно изпитва усложнения в достъпа до преференциални платежни технологии и незабавното прилагане на получените средства. Концепцията на myPOS постоянно е била да предложи пакетно решение. myPOS е и единствената компания по рода си с физически магазини в Европа, които оферират на нашите търговци опцията да се срещнат с продуктите и услугите ни непосредствено. Наблюдаваме голям напредък през последните няколко години и сме щастливи да бъдем определени за спечелили в премиите за най-отличителни финтех бизнеси за 2020 “, показа създателят на myPOS Христо Георгиев.

“myPOS се появи във финтех пространството с революционен артикул, който сполучливо обслужва дребния и междинен бизнес, който до момента постоянно е бил извънредно необгрижен “, разяснява шефът на FinTech Breakthrough, Джеймс Джонсън. Той признава, че малко компании от промишлеността съумяват да предложат изцяло платежно решение, което включва всичко в едно. „ Независимо дали става въпрос за заплащане в кафене или в такси, myPOS поставя старания да даде дейно платежно решение. Поздравяваме myPOS за заслужената премия и с неспокойствие чакаме идващите нововъведения от тази в действителност единствена по рода си компания “. 

Наградите за пробив на FinTech са най-важните стратегии за награди, основани за да разпознаят новаторите, водачите и визионерите на FinTech от цялостен ​​свят в редица категории, в това число банкиране, персонални финанси, кредитиране, заплащания, вложения, RegTech, InsurTech и доста други. Програмата за пробив през 2015 година FinTech притегля повече от 3750 номинации от цялостен ​​свят.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР